Emeljük a magasba az igazság és szabadság zászlaját

Note: this is a Hungarian version of “Let us Raise a Flag of Truth and Liberation” by Geert Wilders, published here yesterday. The translation was originally published at Dzsihádfigyelő.

Geert Wilders: Emeljük a magasba az igazság és szabadság zászlaját

Kilenc évvel ezelőtt, 2004 novemberében golyóálló mellényt és gépfegyvert viselő rendőrök jelentek meg a házamnál azért, hogy biztonságos helyre szállítsanak.

Ez két nappal azután történt, hogy Theo van Gogh iszlám—kritikus filmrendezőt egy iszlám orvgyilkos Amszterdam utcáján fényes nappal megölte. A rendőrség azért vitt biztonságos helyre, mert iszlám bűnözők azzal fenyegetőztek, hogy engem is megölnek. Mert én is kimondtam az igazságot az iszlámról, amely a legnagyobb veszélyt jelenti a szabadságunkra és a civilizációnkra.

Attól a kilenc évvel ezelőtti ominózus naptól fogva állandó rendőri védelem alatt állok. Számos laktanyában, börtönben és búvóhelyen megfordultam. A fenyegetettség a mai napig fennáll, és ez megfoszt engem a magánéletemtől és a szabadságomtól.

De nem fogok elhallgatni. Szaúd-Arábia zászlaja büszkén hirdeti a shahadát vagyis az iszlám hitvallást: „Nincs más isten, csak Allah, és Mohamed Allah Küldötte.”

Az elmúlt kilenc évre emlékezve, a több ezer áldozat emlékére, akiket ebben az időszakban az iszlám gyilkosok Londonban, Moszkvában, Mumbai-ban, Nairobiban, és számtalan más helyen meggyilkoltak, és arra a több millió emberre emlékezve – nőkre, hitehagyókra, nem-muszlimokra —, akik a gonosz iszlám ideológia és elnyomó iszlám sária törvények következtében napi szinten szenvednek hátrányos megkülönböztetést és megaláztatást, az iszlám világnak egy új zászlót ajánlok – az igazság és szabadság kinyilatkoztatásának zászlaját, mely így hangzik: „Az iszlám egy hazugság, Mohamed egy bűnöző, a Korán méreg.”

Majd ha az iszlám világ elismeri ezt az igazságot, akkor lesz csak képes arra, hogy megszabaduljon a rossztól, így minden ember számára jobb és biztonságosabb hellyé téve a világot.

Csak ha a szabad világ rájön, hogy az iszlám elsősorban egy totalitárius ideológia, mintsem vallás, csak akkor lesz képes megvédeni a szabadságjogait és értékeit.

Languages available for “Let us Raise a Flag of Truth and Liberation”:

Arabic † Finnish Portuguese
Croatian * French Russian *
Czech † German Serbian *
Danish Hebrew * Swedish
Dutch Hungarian
English Italian  
 

(* = assigned but not yet received; † = received but not yet posted)