Lad os hejse et flag for sandheden og friheden!

Note: this is a Danish version of “Let us Raise a Flag of Truth and Liberation” by Geert Wilders, published here earlier today. Many thanks to Kitman and Steen for the translation.

Lad os hejse et flag for sandheden og friheden!
av Geert Wilders

I november 2004 for 9 år siden kom politibetjente i skudsikre veste med maskin-pistoler og hentede mig i mit hjem for at køre mig til et sikkert sted. Det var to dage efter filminstruktøren og islam-kritikeren Theo van Gogh var blevet myrdet på åben gade i Amsterdam af en muslimsk morder.

Politiet bragte mig i sikkerhed, fordi muslimske forbrydere også havde truet med at dræbe mig. Fordi også jeg, fortalte sandheden om Islam, den største trussel mod vores frihed og civilisation.

Siden den skæbnesvangre dag for 9 år siden, har jeg været nødt til at leve under konstant politi-beskyttelse. Jeg har boet på kaserner, i fængsler og i sikrede huse. Disse trusler fremsættes stadig den dag idag, og har berøvet mig mit privatliv og min frihed.

Men jeg vil blive ved med at tale. Saudi-arabiens flag forkynder stolt shahadaen, den islamiske trosbekendelse: “Der er ingen gud udover Allah, og Muhammed er Allahs budbringer”.

Til minde om de forløbne 9 år, til minde om de tusindvis af ofre for muslimske mordere i London, i Moskva, i Mumbai, i Nairobi og utallige andre steder, og til minde om de millioner af mennesker – kvinder, apostater, ikke-muslimer – som dagligt lider under diskriminering og ydmygelse på grund af Islams onde ideologi og undertrykkende sharia-lov, vil jeg tilbyde den muslimske verden et nyt flag – et flag med et sandt og befriende budskab: “Islam er løgn, Muhammad er en forbryder, Koranen er gift”.

Først når den islamiske verden indser denne sandhed, kan den befrie sig fra det onde, og gøre verden til et bedre og tryggere sted for alle mennesker.

Først når den frie verden indser, at Islam først og fremmest er en totalitær ideologi snarere end en religion, vil den være i stand til at forsvare sin frihed og sine værdier.

Languages available for “Let us Raise a Flag of Truth and Liberation”:

Croatian * French Serbian *
Danish German Swedish
Dutch Hebrew *
English Italian  

(* = assigned but not yet received; † = received but not yet posted)

3 thoughts on “Lad os hejse et flag for sandheden og friheden!

  1. Pingback: Emeljük a magasba az igazság és szabadság zászlaját | Gates of Vienna

  2. Pingback: Hisu ni flagon de vereco kaj liberigo | Gates of Vienna

  3. Pingback: Wznieśmy Flagę Prawdy i Wyzwolenia | Gates of Vienna

Comments are closed.