A Rosetta Stone for Geert Wilders: Part Three

A Rosetta Stone for Geert WildersMany thanks to all the people who have volunteered to help with the effort to translate Geert Wilders’ speech into as many languages as possible.

Mr. Wilders gave his speech last month at the House of Lords in London. Unlike many of his earlier appearances, this particular occasion received fairly widespread attention in the MSM, even from the BBC. News reporters — not to mention commentators — made sure to describe the PVV leader in terms that were meant to be as alarming as possible: “right-wing extremist”, “anti-Islamic”, “an opponent of immigration”, “wants to ban the Koran”, is known as a “racist” “neo-fascist”, etc.

However, despite the thick layer of propaganda, and the fact that most of the sound bites were edited down to make Mr. Wilders sound like a dangerous xenophobe, his message has managed to escape over the heads of the elite MSM and reach ordinary Europeans. The word is getting out.

Our little project is part of the effort to get the word out. Today’s installment is in Danish, and we thank Henrik Ræder Clausen for the translation. See Part 1 for Dutch and Part 2 for Hungarian. Below is the full list of assigned or completed translations:

Albanian † German † Russian *
Danish Hebrew † Spanish †
Dutch Hungarian
French * Romanian †

(* = assigned but not yet received; † = received but not yet posted)

Here’s another excerpt from the English-language version of the speech:

Ladies and gentlemen, we should defend the right to freedom of speech. With all our strength. With all our might. Free speech is the most important of our many liberties. Free speech is the cornerstone of our modern societies. Freedom of speech is the breath of our democracy, without freedom of speech our way of life our freedom will be gone.

The complete English text may be found here. Below is Henrik’s translation into Danish:

London, 5. marts 2010

Mange tak. Det er pragtfuldt at være tilbage i London. Og det er dejligt, at jeg denne gang har lejlighed til at se mere af denne vidunderlige by end politistationen i Heathrow.

I dag står jeg foran Jer i dette fantastiske sted. Faktisk et helligt sted. Det er, som Malcolm altid siger, Alle Parlamenters Moder, og jeg føler mig ydmyg ved at have chancen for at tale til Jer her.

Tak til Dem, Lord Pearson og Lady Cox, for invitationen og for at vise min film Fitna. Tak, kære venner, for at have inviteret mig.

Først har jeg nogle rigtig gode nyheder. Sidste onsdag blev der holdt lokalvalg i Nederlandene, og for første gang deltog mit parti, Frihedspartiet, i lokalvalgene. Vi deltog i to byer. I Almere, en af de største nederlandske byer. Og i Haag, den tredjestørste by; hjemsted for regeringen, parlamentet og dronningen. Vi klarede os fremragende! I første forsøg blev mit parti det største i Almere og det næststørste i Haag. Godt nyt for Frihedspartiet og endnu bedre nyt for borgerne i disse to smukke byer.

Og jeg har mere godt nyt. For to uger siden brød Nederlandenes regering sammen. Der er udskrevet valg i juni. Og fremtiden for Frihedspartiet ser fremragende ud. Ifølge nogle meningsmålingerne bliver vi det største parti i Nederlandene. Jeg foretrækker at være moderat — men hvem ved — måske er jeg premierminister om nogle måneder!

Mine damer og herrer, ikke langt herfra står en statue af den største premierminister Jeres land nogensinde har haft. Jeg vil gerne citere ham i dag:

– – – – – – – –

Muhammedanismen er en militant og missionerende tro. Der findes ingen større bagstræberisk kraft i verden. Den har allerede spredt sig gennem Centralafrika, og har motiveret frygtløse krigere hvorend den kom frem (…) det moderne Europas civilisation kan falde, som civilisationen i det antikke Rom faldt.

Disse ord er, hvad ingen andre end Winston Churchill skrev i sin bog ‘The River War’ fra 1899.

Churchill havde ret.

Mine damer og herrer. Jeg har ikke noget problem, og mit parti har ikke noget problem, med muslimer som sådan. Der er mange moderate muslimer. De fleste muslimer er lovlydige borgere og ønsker blot at leve et fredeligt liv som I og jeg gør. Det er jeg klar over. Det er derfor, jeg altid skelner klart mellem menneskerne — muslimerne — og ideologien, mellem muslimer og islam. Der er mange moderate muslimer, men der er ingen moderat islam.

Islam søger at opnå verdensherredømmet. Koranen befaler muslimer at udøve jihad. Koranen pålægger muslimer at indføre Sharia-lov. Koranen pålægger muslimer at påtvinge hele verden islam.

Som den tidligere tyrkiske premierminister Erbakan sagde: “Hele Europa vil blive islamisk. Vi vil erobre Rom.” Citat slut.

Den libyske diktator Gaddafi sagde: “Der er mange millioner muslimer på det europæiske kontintent i dag, og deres antal vokser. Det er en klar indikation på at det europæiske kontinent vil blive konverteret til islam. Europa vil på et tidspunkt være et muslimsk kontinent.” Citat slut. For en gangs skyld fortalte Gaddafi sandheden. For husk: Masseindvandring og demografi er skæbnen.

Islam er ikke bare en religion, det er først og fremmest en totalitær ideologi. Islam søger at dominere over alle forhold i livet, fra vugge til grav. Sharia lov er en lov, der styrer ethvert aspekt af det islamiske samfund, fra civilret over familieret til strafferet. Sharia bestemmer, hvordan man skal spise, hvordan man skal klæde sig, og endda gå på toilettet. Kvindeundertrykkelse er godt, at drikke alkohol er skidt.

Jeg tror ikke, islam er foreneligt med vestlig livsstil. Islam er en trussel mod vestlige værdier. Ligestillingen mellem mænd og kvinder, ligestillingen mellem homoseksuelle og heteroseksuelle, adskillelsen af kirke og stat, ytringsfriheden — alle er under pres på grund af islamiseringen. Islam og demokrati er ikke forenelige, de er modsatte værdier.

Det er ikke overraskende at Winston Churchill kaldte Adolf Hitlers ‘Mein Kampf’ “den nye koran af tro og krig, bombastisk, overlæsset, ustruktureret, men alligevel svanger med sit budskab. Som I ved sammenlignede Churchill koranen og Mein Kampf i sin bog Den Anden Verdenskrig, et mesterværk der gav ham nobelprisen i litteratur. Churchills sammenligning mellem koranen og Mein Kampf er lige på kornet. Det centrale i koranen er dets kald til jihad. Jihad betyder mange ting, og er det arabiske ord for ‘kamp’. ‘Kampf’ er det tyske ord for kamp. Jihad og Kampf betyder nøjagtigt det samme.

Islam betyder underkastelse, der kan ikke være nogen tvivl om dets mål. Det er givet. Spørgsmålet er, om vi i Europa og I i Storbritannien, med Jeres strålende fortid, vil underkaste Jer eller forblive tro mod Jeres arv.

Vi ser islam brede sig i Vesten med forbløffende fart. Europa bliver islamiseret i højt tempo. Mange Europæiske byer har store islamiske befolkningskoncentrationer. Paris, Amsterdam, Bryssels og Berlin er blot eksempler. I visse dele af disse byer er islamiske regler allerede i kraft. Kvinders rettigheder bliver undertrykt. Burkaer, tørklæder, polygami, kønslemlæstelse, æresdrab. Kvinder skal nu gå i separat svømmeundervisning, og håndtryk er forbudt. I mange europæiske byer er der allerede apartheid. Jøder forlader Europa i stigende tal.

Som I uden tvivl er klar over, mere end jeg er, øges masseindvandring og islamisering også i Jeres land. Dette har skabt et stort pres på det britiske samfund. Se for eksempel hvad der sker i Birmingham, Leeds, Bradford og her i London. Britiske politikere, der har glemt alt om Winston Churchill, springer over hvor gærdet er lavest. De har givet efter, de har givet op.

Sidste år bad mit parti Nederlandenes regering om at producere en rapport om indvandringens omkostninger. Men regeringen nægtede at svare os. Hvorfor? Fordi den er bange for sandheden. Tegnene er bestemt ikke gode. Ugemagasinet Elsevier anslog omkostningerne til 200 milliarder euro. Alene sidste år var omkostningerne 13 milliarder. Andre europæiske lande har regnet på prisen: Ifølge Danmarks Nationalbank koster hver indvandrer fra et islamisk land den danske stat over 300.000 euro. Du ser det samme i Norge og i Frankrig. Konklusionen af dette er: Europa bliver fattigere hver eneste dag. Fattigere på grund af masseindvandringen. Fattigere på grund af demografien. Og venstrefløjen elsker det.

Jeg er ikke sikker på, at det er sandt, men i flere britiske aviser har jeg læst, at Labour bevidst åbnede for mere indvandring i et forsøg på at ændre den sociale struktur i Storbritannien. Andrew Neather, tidligere regeringsrådgiver og manuskriptforfatter for Tony Blair og Jack Straw, sagde at målet med Labours indvandringsstrategi var, og jeg citerer: “At stikke diversiteten op i næsen på højrefløjen og gøre deres argumenter forældede.” Hvis det er sandt, er det symptomatisk for venstrefløjen.

Mine damer og herrer, tag ikke fejl: Venstrefløjen fremmer islamisering. Venstreorienterede og kulturradikale glæder sig over enhver ny sharia bank, der oprettes, over hvert sharia lån, over hver ny islamisk skole, over hver ny sharia-domstol. Venstreorienterede anser islam for ligeberettiget med vores egen kultur. Sharia eller demokrati? Islam eller frihed? Det betyder ikke så meget for dem. Men det betyder noget for os. Hele den venstreorienterede elite gør sig skyldig i kulturrelativisme. Universiteter, kirker, fagforeninger, medier og politikerne. De forråder alle vores hårdt vundne friheder.

Hvorfor, spørger jeg mig selv, hvorfor er venstrefløjen og de kulturradikale holdt op med at kæmpe for dem? Engang stod de venstreorienterede på barrikaderne for kvinders rettigheder. Men hvor er de i dag? Hvor er de i 2010? De ser bort. Fordi de er afhængige af kulturrelativisme og afhængige af muslimernes stemmer. De er afhængige af masseindvandring.

Gudskelov er Jacqui Smith ikke længere i regeringen. Det var en sejr for ytringsfriheden at en britisk dommer underkendte hendes beslutning om at nægte mig adgang til Jeres land sidste år. Jeg håber, at dommerne i mit eget land er mindst lige så vise og vil frifinde mig for alle anklager senere på året i Nederlandene.

Desværre har de ikke klaret sig særlig godt indtil nu. For de ønsker ikke at høre sandheden om islam, eller at lytte til de bedste juridiske eksperter i ytringsfrihed. Sidste måned nægtede retten mig at føre 15 af de 18 ekspertvidner, jeg havde anmodet om, i den egentlige retssag senere på året i Nederlandene.

De gav kun tilladelse til at føre tre eksperter som vidner. Heldigvis er min kære ven og amerikanske psykiater Dr. Wafa Sultan et af dem. Men deres vidneudsagn vil blive holdt bag lukkede døre. Tilsyneladende må sandheden om islam ikke blive offentligt kendt, sandheden om islam skal holdes hemmelig.

Mine damer og herrer, jeg bliver retsforfulgt for mine politiske holdninger. Vi hører, at den slags forfølgelse finder sted i lande i Mellemøsten, som i Iran og Saudi-Arabien, men aldrig her i Europa, aldrig i Nederlandene.

Jeg står anklaget for at sammenligne koranen med “Mein Kampf”. Det er latterligt. Jeg funderer over, om Storbritannien kunne finde på at sætte Winston Churchills ideer på anklagebænken. Mine damer og herrer, den politiske process, der føres mod mig, skal standses.

Men det handler ikke bare om mig, ikke om Geert Wilders. Ytringsfriheden er under angreb. Lad mig give et par andre eksempler. Som I måske er klar over, måtte en af mine heltinder, Oriana Fallaci, leve i frygt for udvisning til Schweiz på grund af hendes anti-islamiske bog ‘The Rage and the Pride’ (ikke oversat til dansk). Den nederlandske tegner Nekschot blev arresteret i sit hjem i Amsterdam af ti politimænd på grund af sine anti-islamiske tegninger. Her i Storbritannien blev den amerikanske forfatter Rachel Ehrenfeld sagsøgt af en saudisk forretningsmand for injurier. I Nederlandene blev Ayaan Hirsi Ali sagsøgt, og i Australien to kristne præster. Jeg kunne fortsætte. Mine damer og herrer, i hele Vesten står frihedselskende mennesker overfor en kontinuert ‘juridisk jihad’. Det er islamisk ‘jurakrig’. Og, mine damer og herrer, det er ikke længe siden at den danske tegner Kurt Westergaard var tæt på at blive myrdet for sine tegninger.

Mine damer og herrer, vi bør beskytte retten til at ytre sig frit. Med hele vores styrke, med al vores kraft. Ytringsfrihed er en hjørnesten for vores moderne samfund. Ytringsfrihed er demokratiets luft, uden ytringsfrihed ville vores livsstil og vores friheder forsvinde.

Jeg regner det for vores pligt at beskytte arven fra de modige, unge soldater, der stormede i land på Normandiets strande. Det befriede Europa fra tyranni. Disse helte kan ikke være gået i døden for ingenting. Det er vores pligt at forsvare ytringsfriheden. Som George Orwell sagde: “Hvis frihed har nogen mening, betyder det retten til at fortælle folk ting, de ikke bryder sig om”.

Mine damer og herrer, jeg tror på en anden politik, og det er tid til forandring. Der er ingen tid at spilde, vi kan ikke vente længere, tiden løber ud. Jeg vil citere en af mine favoritter blandt de amerikanske præsidenter, Ronald Reagan, der sagde: “Vi er nødt til at handle i dag for at beskytte i morgen.” Derfor foreslår jeg følgende initiativer, blot nogle få, for at beskytte vores frihed:

Først og fremmest skal vi beskytte ytringsfriheden. Det er den vigtigste af vores friheder. I Europa, og ikke mindst i Nederlandene, har vi brug for noget i stil med den Amerikanske Forfatnings Første Tilføjelse.

Dernæst skal vi standse og fjerne kulturrelativismen. Til kulturrelativisterne, sharia-socialisterne, siger jeg med stolthed: Vores vestlige kultur er den islamiske langt overlegen. Vær ikke bange for at sige det. Du bliver ikke racist ved at sige, at din egen kultur er bedre.

Så skal vi standse masseindvandringen fra islamiske lande. For mere islam betyder mindre frihed.

For det fjerde skal vi udvise kriminelle indvandrere, og specielt udvise kriminelle med dobbelt statsborgerskab, som der er mange af i mit land.

For det femte skal vi forbyde opførelse af flere moskeer. Der er islam nok i Europa. Ikke mindst på grund af den mishandling, kristne udsættes for i Tyrkiet, Egypten, Irak, Iran, Pakistan og Indonesien, bør vi sætte en stopper for ethvert moskébyggeri i Vesten.

Sidst, men ikke mindst, bliver vi nødt til at skaffe os af med alle disse såkaldte ‘ledere’. Færre Chamberlain’er, flere Churchill’er. Lad os vælge rigtige ledere.

Mine damer og herrer. I den foregående generation, mine forældres generation, var ‘London’ synonymt med håb og frihed. Da mit land var besat af national-socialisteren, gav BBC et dagligt glimt af håb i mit land, i Nazi-tyranniets mørke tid. Millioner af mine landsmænd lyttede til den, illegalt. Ordene “Her er London” var et symbol på, at verden snart ville blive bedre.

Hvad vil der blive sendt fyrre år ude i fremtiden? Vil det stadig være “Her er London”? Eller vil det være “Her er Londonistan”? Vil det bringe os håb? Eller vil det udsprede værdierne fra Mekka og Medina? Vil Storbritannien byde på underkastelse eller standhaftighed? Frihed eller slaveri? Valget er Jeres. Og i Nederlandene er valget vores.

Mine damer og herrer, vi vil aldrig undskylde for at være frie mennesker. Vi vil ikke give efter og må ikke give efter. Og, som en af Jeres tidligere ledere sagde: “Vi vil aldrig overgive os.”

Friheden skal sejre, og friheden vil sejre.

Mange tak for ordet.