A Rosetta Stone for Geert Wilders: Part Nine

A Rosetta Stone for Geert WildersTonight’s version of Geert Wilders’ speech is in Finnish.

Finland is in an unusual position with respect to Eurabia and the Islamization of Europe. Like Ireland, it has experienced only a low level of cultural enrichment, and has relatively few Muslim immigrants. Also like Ireland, its government seems to be overly eager to acquire more enrichers, despite the cautionary examples presented by the results of such policies in Sweden, the Netherlands, Belgium, and Britain.

The elites who run Finland will have no excuse when they ruin their country, because the consequences of importing millions of Third World immigrants are out there for anyone who cares to look. Awareness of the issue is expanding in Finnish politics, and has contributed to the rise of the True Finns party.

Geert Wilders’ speech in the House of Lords on March 5th is thus just as much for Finland as for the rest of Europe. Here’s the continuation of the excerpt I posted last night:

…Third, we will have to stop mass immigration from Islamic countries. Because more Islam means less freedom.

Fourth, we will have to expel criminal immigrants and, following denaturalisation, we will have to expel criminals with a dual nationality. And there are many of them in my country.

Fifth, we will have to forbid the construction of new mosques. There is enough Islam in Europe. Especially since Christians in Turkey, Egypt, Iraq, Iran, Pakistan and Indonesia are mistreated, there should be a mosque building-stop in the West.

And last but not least, we will have to get rid of all those so-called leaders. I said it before: Fewer Chamberlains, more Churchills. Let’s elect real leaders.

The Bulgarian translation just came in this morning, so we now have sixteen languages. The clickable links in the table below lead to the translations that have already been posted:

Albanian German † Romanian †
Bulgarian † Hebrew Russian
Danish Hungarian Spanish †
Dutch Italian † Swedish *
Finnish Polish †
French Portuguese

(* = assigned but not yet received; † = received but not yet posted)

The full English-language version of the speech may be found at Diana West’s website.

Many thanks to Markus for translating it into Finnish:

Geert Wilders Ylähuoneessa Maaliskuu 5,2010

Kiitos. On hienoa olla taas Lontoossa. Ja on hienoa että tällä kertaa sain nähdä tämän kauniin kaupungin Heathrown lentokentän pidätyskeskuksen ulkopuoleltakin.

Tänään seison edessänne tässä erityislaatuisessa paikassa. Itse asiassa tämä on pyhä paikka. Tämä on, kuten Malcolm aina sanoi, kaikkien parlamenttien äiti. Olen syvästi nöyrä saamastani mahdollisuudesta puhua edessänne.

Kiitos Herra Pearsonille ja Lady Coxille kutsusta ja elokuvani “Fitna” näytöstä . Kiitos ystävilleni jotka kutsuivat minut.

Ensimmäisenä minulla on hyvä uutinen. Viime keskiviikkona pidettiin kaupunginvaltuuston vaalit Alankomaissa. Puolueeni, Vapauspuolue, osallistui näihin kunnallisvaaleihin ensimmäistä kertaa. Olimme mukana kahdessa kaupungissa. Almeressa, joka on yksi Hollannin suurimmista kaupungeista ja Haagissa joka on kolmanneksi suurin kaupunki Haag on hallituksen, eduskunnan ja kuningattaren kotipaikka. Ja teimme hienon tuloksen! Yhdellä iskulla puolueestani tuli suurin puolue Almeressa ja toiseksi suurin puolue Haagissa. Hyvä uutinen Vapauspuolueelle ja vielä parempi uutinen näiden kahden kauniin kaupungin asukkaille.

– – – – – – – –

Ja minulla on lisää hyviä uutisia. Kaksi viikkoa sitten Hollannin hallitus kaatui. Kesäkuussa meillä on parlamenttivaalit. Ja tulevaisuus vapauspuolueelle näyttää hyvältä. Mielipidemittauksien mukaan tulemme suurimmaksi puolueeksi Hollannissa. Haluan olla vaatimaton, mutta saatan olla jopa pääministeri muutaman kuukauden päästä!

Hyvät naiset ja herrat! Lähellä tätä paikkaa sijaitsee kaikkien aikojen parhaimman Pääministerinne patsas. Ja haluan siteerata häntä täällä tänään: “Islaminusko on militantti ja käännytystyön usko. Ei ole olemassa suurempaa taannuttavaa voimaa maailmassa. Se on jo levinnyt koko Keski-Afrikkaan synnyttäen pelottomia sotureita kaikkialla (…) Euroopan nykyinen sivilisaatio saattaa kaatua, aivan kuten antiikin Rooman sivilisaatiolle tapahtui.” Nämä sanat ovat peräisin Winston Churchillin kirjoittamasta teoksesta “River War” vuonna 1899.

Churchill oli oikeassa.

Hyvät naiset ja herrat, minulla, eikä myöskään puolueellani ole ongelmia muslimien kanssa. On olemassa monia maltillisia muslimeja. Suurin osa muslimeista on lainkuuliaisia kansalaisia jotka haluavat elää rauhallista elämää aivan kuten sinä ja minä haluamme. Minä tiedän tamän. Siksi teen aina selvän eron ihmisten, muslimien ja ideologian välille, islamin ja muslimien välille. Monet muslimit ovat maltillisia muslimeja, mutta maltillista islamia ei ole olemassa.

Islam pyrkii hallitsemaan koko maailmaa. Koraani käskee muslimeja jihadiin. Koraani käskee muslimeja levittämään Sharia-lakia kaikkialle. Koraani käskee muslimeja levittämään islamia kaikkialle.

Kuten entinen Turkin pääministeri Erbakan sanoi: “Koko Eurooppa tulee olemaan islamilainen. Me valloitamme Rooman”.

Libyan diktaattori Gaddafi sanoi: “Euroopan mantereella on nykyään kymmeniä miljoonia muslimeja ja heidän määränsä on kasvussa. Tämä on selvä osoitus siitä että Eurooppa tulee olemaan islamin. Eurooppa tulee olemaan islamin alainen.” Itse asiassa, kerrankin elämässään Gaddafi kertoi totuuden. Muistakaa että kasvavaeist maahanmuutto ja väestörakenteen muutos muuttaa tulevaisuuttamme!

Islam ei ole pelkästään uskonto, se on lähinnä totalitaarinen ideologia. Islam haluaa hallita kaikilla elämänalueilla, kehdosta hautaan. Sharia-laki on laki joka ohjaa jokaista yksityiskohtaa elämässä islamilaisessa yhteiskunnassa, kansalais-ja perheoikeudesta rikosoikeuteen. Se määrittää, miten pitäisi syödä, pukeutua ja jopa miten käydä vessassa. Naisten alistaminen on oikein, alkoholin nauttiminen on väärin.

Uskon, että islam ei ole yhteensopiva länsimaisen elämäntavan kanssa. Islam on uhka länsimaisia arvoja kohtaan. Miesten ja naisten tasa-arvoisuus, homo-ja heteroseksuuaalien tasa-arvoisuus, kirkon ja valtion erotus ja sananvapaus, ne ovat kaikki uhattuina islamin takia. Hyvät naiset ja herrat: islam ja vapaus, islam ja demokratia eivät ole yhteensopivia. Ne ovat vastakkaisia arvoja.

Ei ihme että Winston Churchill kutsui Adolf Hitlerin “Mein Kampfia” (suom. Taisteluni) uudeksi Koraaniksi. Usko ja sota yhdessä, paksu, monisanainen ja muodoton, mutta kantaen raskasta viestiä.” Kuten tiedätte, Churchill teki tämän vertailun Koraanin ja Mein Kampfin välillä kirjassaan “Toinen maailmansota”, mestariteoksessa josta hän sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon. Churchillin vertailu Koraanin ja “Mein Kampfin” välillä on aivan paikallaan. Koraanin ydin on kutsu jihadiin. Jihad tarkoittaa monia asioita ja arabiaksi se tarkoittaa taistelua. Kampf on saksaksi taistelu. Jihad ja kampf tarkoittaa täsmälleen samaa.

Islam tarkoittaa alistumista joten sen tavoitteista ei liene epäselvyyttä. Kysymys on siitä, että alistummeko me Euroopassa ja te Briteissä, vai seisommeko oman hienon historiamme ja kulttuurimme tukena.

Näemme islamin kasvavan Lännessä huimaa vauhtia. Eurooppa islamisoituu nopeasti. Monissa Euroopan kaupungeissa on valtavia määriä islaminuskoisia. Pariisi, Amsterdam, Bryssel ja Berliini ovat vain muutamia esimerkkejä. Joissakin osissa näissä kaupungeissa islamilaiset säännöt ovat jo käytössä. Naisten oikeuksia leikataan. Burkhat, huivit, moniavioisuus, naisten sukuelinten silpominen ja kunnia-murhat. Naisille pitää olla erilliset uima-vuorot, eivätkä he saa kädenpuristusta. Monissa Euroopan kaupungeissa on jo rotuerottelu käynnissä. Kasvava joukko juutalaisia muuttaa pois Euroopasta.

Kuten te varmasti kaikki tiedätte, paremmin kuin minä, myös teidän maassanne maahanmuutto ja islamisaatio on kasvanut nopeasti. Tämä on aiheuttanut valtavia paineita teidän yhteiskunnallenne. Katsokaa mitä tapahtuu esimerkiksi Birminghamissa, Leedsissa, Bradfordissa ja täällä Lontoossa. Britannian poliitikot, jotka ovat unohtaneet Winston Churchillin, ovat nyt ottaneet vähäisen vastarinnan polun. He ovat luovuttaneet. He ovat antautuneet.

Viime vuonna puolueeni on pyytänyt Hollannin hallitusta esittämään kustannus- ja hyötyanalyysin maahanmuutosta. Mutta hallitus kieltäytyi antamasta meille vastausta. Miksi? Koska se pelkää totuutta. Tämä ei lupaa hyvää. Hollantilainen viikkolehti – Elsevier – laski kustannusten olevan yli 200 miljardia euroa. Pelkästään viime vuonna kertyi 13 miljardin euron lasku. Lisää laskelmia on tehty Euroopassa: Tanskan kansallisen pankin mukaan jokainen maahanmuuttaja islamilaisesta maasta maksaa Tanskan valtiolle yli 300.000 euroa. Sama on nähtävissä Norjassa ja Ranskassa. Tästä voidaan tehdä johtopäätös: Eurooppa on köyhtymässä. Köyhyys lisääntyy maahanmuutosta johtuen. Köyhyys lisääntyy, kiitos demografian. Ja vasemmistolaiset ovat innoissaan.

En tiedä onko totta, mutta useista brittilehdistä luin, että Labour-puolue avasi ovet massamaahanmuutolle tarkoituksenaan muuttaa sosiaalisia rakenteita Britanniassa. Andrew Neather, entinen hallituksen neuvonantaja ja puheiden kirjoittaja Tony Blairille ja Jack Strawille, sanoi työväenpuolueen maahanmuuton strategian olleen, ja lainaan: “hieroa oikeiston nenää moniarvoisuudessa ja muuntaa heidän perustelunsa vanhentuneiksi”. Jos tämä on totta, tämä on oire vasemmistolaisuudesta.

Hyvät naiset ja herrat, älkää erehtykö: vasemmisto avustaa islamisaatiota. Vasemmistolaiset ja liberaalit hurraavat jokaiselle uudelle sharia pankille, sharia-lainalle, islamilaiselle koululle ja sharia tuomioistuimelle. Vasemmistolaiset pitävät islamia ja omaa kulttuuriamme tasavertaisena. Sharia-laki vai demokratia? Islam vai vapaus? Sillä ei oikeastaan ole väliä heille. Mutta sillä on väliä meille. Koko vasemmistolainen eliitti syyllistyy harjoittamaan kulttuuri relativismia. Yliopistot, kirkot, ammattiliitot, tiedotusvälineet, poliitikot. He ovat pettäneet meidän hankalasti saavutetut vapautemme.

Minä kysyn itseltäni miksi vasemmisto ja liberaalit lopettivat taistelemisen vapauksiemme puolesta? Ennen vasemmisto seisoi barrikadeilla naisten oikeuksien puolesta. Mutta missä he ovat tänään? Missä he ovat vuonna 2010? He katsovat poispäin. Koska he ovat riippuvaisia kulttuuri relativismista ja muslimien äänistä. He ovat riippuvaisia maahanmuutosta.

Luojan kiitos Jacqui Smith ei ole nykyään virassa. Oli voitto sananvapaudelle että tuomari päätti kumota hänen asettamansa maahantulokiellon minulle. Toivottavasti tuomarit kotimaassani ovat vähintään yhtä viisaita ja vapauttavat minut kaikista syytteistä myöhemmin tänä vuonna Alankomaissa.

Valitettavasti toistaiseksi he eivät ole näin tehneet. Sillä he eivät halua kuulla totuutta islamista, eikä kuulla lausuntoja huippuluokan sananvapaus asiantuntijoilta. Viimekuisessa alustavassa istunnossa tuomioistuin hylkäsi viisitoista kahdeksastatoista asiantuntijasta jotka kutsuin todistamaan.

Vain kolme asiantuntijaa on sallittu tulla kuulluiksi. Onneksi rakas urhoollinen ystäväni, amerikkalainen psykiatri Wafa Sultan, on yksi heistä. Mutta heidän todistuksensa kuullaan suljettujen ovien takana. Ilmeisesti totuutta islamista ei saa kertoa julkisesti, totuus islamista täytyy pysyä salassa.

Hyvät naiset ja herrat, minua syytetään poliittisista mielipiteistäni. Olemme tottuneet kuulemaan poliittisesta syyttämisestä Lähi-idän maissa, kuten Iranissa ja Saudi-Arabiassa, mutta ei koskaan Euroopassa, ei koskaan Alankomaissa.

Olen syytetty koska vertasin Koraania “Mein Kampfiin”. Naurettavaa. Mahtaakohan Britannia koskaan haastaa Winston Churchillin uskomuksia oikeuteen … Hyvät naiset ja herrat, poliittinen oikeudenkäynti minua kohtaan on loputtava.

Mutta nyt ei ole kyse minusta, ei ole kyse Geert Wildersistä. Sananvapaus on uhattuna. Annan teille muutamia esimerkkejä. Kuten ehkä tiedätte, eräs sankareistani, italialainen kirjailija Oriana Fallaci eli Sveitsiin luovuttamisen pelossa johtuen hänen anti-islamilaisesta kirjastaan “Rage ja Pride”. Hollantilainen pilapiirtäjä Nekschot pidätettiin hänen anti-islamilaisista piirustuksistaan kotonaan Amsterdamissa 10 poliisin voimalla. Täällä Britanniassa amerikkalainen kirjailija Rachel Ehrenfeld haastettiin oikeuteen Saudi liikemiehen kunnianloukkauksesta. Alankomaissa Ayaan Hirsi Ali ja Australiassa kaksi kristittyä pastoria on haastettu oikeuteen. Voisin jatkaa listaa loputtomiin.. Hyvät naiset ja herrat, kaikkialla Lännessä vapautta rakastavia ihmisiä on kohdannut tämä jatkuva “oikeudellinen jihad”. Tämä on islamilaista “Oikeudenkäyntiä”. Ja hyvät naiset ja herrat, vähän aikaa sitten tanskalainen pilapiirtäjä Westergaard yritettiin murhata hänen sarjakuviensa takia.

Hyvät kollegat, meidän pitäisi puolustaa oikeuttamme sananvapauteen. Kaikilla voimillamme. Kaikilla kyvyillämme. Sananvapaus on tärkein monista vapauksistamme. Sananvapaus on nyky-yhteiskunnan kulmakiviä. Sananvapaus on osa demokratiaamme. Ilman sananvapautta elämäntapamme, meidän vapautemme on poissa.

Mielestäni meillä on velvollisuus säilyttää nuorien sotilaiden perintöä, jotka hyökkäsivät Normandian rannoille. Tämä vapautti Euroopan tyranniasta. Nämä sankarit eivät ole voineet kuolleet turhaan. On meidän velvollisuutemme puolustaa sananvapautta. Kuten George Orwell totesi: “Jos vapaus tarkoittaa yhtään mitään, se tarkoittaa oikeutta kertoa ihmisille mitä he eivät halua kuulla”.

Hyvät naiset ja herrat, uskon toiseen suuntaukseen, on muutoksen aika. Meidän on kiirehdittävä. Emme voi odottaa enää. Aika on loppumassa. Jos saan lainata yhtä suosikeistani Amerikan presidenttiä: Ronald Reagan joka sanoi kerran: “Meidän on toimittava tänään, huomisen pelastamiseksi”. Siksi ehdotan seuraavia toimenpiteitä, mainitsen vain muutaman, säilyttääksemme vapautemme:

Ensinnäkin meidän on puolustettava sananvapautta. Se on tärkein meidän vapauksista. Euroopassa ja varsinkin Alankomaissa tarvitsemme jotain Yhdysvaltojen ensimmäisen lisäyksen tapaista.

Toiseksi, meidän on lopetettava ja päästävä eroon kulttuurirelativismista. Kulttuurirelativisteille, sharia sosialisteille, sanon ylpeänä: Meidän länsimainen kulttuuri on huomattavasti parempi verrattuna islamilaiseen kulttuuriin. Älä pelkää sanoa sitä. Et ole rasisti kun sanot että oma kulttuuri on parempi.

Kolmanneksi meidän on lopetettava massamaahanmuutto islamilaisista maista. Koska enemmän islamia tarkoittaa vähemmän vapautta.

Neljänneksi meidän on karkoitettava rikolliset maahanmuuttajat ja poistaa heidän kansalaisuutensa, joudumme karkoittamaan rikollisia joilla on kaksoiskansalaisuus. Ja heitä on monia kotimaassani.

Viidenneksi meidän on kiellettävä uusien moskeijoiden rakentaminen. Euroopassa on tarpeeksi islamia. Varsinkin kun kristittyjä Turkissa, Egyptissä, Irakissa, Iranissa, Pakistanissa ja Indonesiassa kohdellaan huonosti, joten moskeijoiden rakentaminen tulisi pysäyttää lännessä.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, meidän täytyy päästä eroon kaikista niin sanotuista johtajista. Olen sanonut aiemmin: Vähemmän Chamberlaineja, enemmän Churchilleja. Valitaan todellisia johtajia.

Hyvät naiset ja herrat. Edelliselle sukupolvelle, minun vanhempieni sukupolvelle, sana “Lontoo” on synonyymi toivolle ja vapaudelle. Kun kansallissosialistit olivat vallanneet maani, BBC tarjosi päivittäin pientä toivon kipinää kotimaassani, pimeänä aikana natsien tyranniassa. Miljoonat maanmieheni kuuntelivat sitä salassa. Sanat “Tämä on Lontoo” oli symboli pian tulossa olevasta paremmasta maailmasta.

Mitä tulee televisiosta neljänkymmenen vuoden päästä? Onko se edelleen “Tämä on Lontoo”? Vai onko “Tämä on Londonistan”? Tuoko se meille toivoa? Vai viestittääkö se Mekan ja Medinan arvoja? Tarjoaako Britannia alistumista vai periksiantamattomuutta? Vapaus vai orjuus? Valinta on sinun. Ja Alankomaissa valinta on meidän.

Hyvät naiset ja herrat, emme koskaan pyydä anteeksi vapauttamme. Meidän ei pitäisi koskaan antaa periksi. Ja tosiaan, kuten eräs entinen johtajanne sanoi: Me emme koskaan antaudu.

Vapauden tulee vallita, ja vapaus tulee vallitsemaan.

Paljon kiitoksia.